Zlatna kovanica umirovljenom pukovniku Mariu Sosniku

17 Travanj 2018

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine koja je održana jučer u glazbena školi u  Slavonskom brodu kovanicu od zlata dobio je Mario Sosnik, predsjednik Hrvatskog Časničkog zbora grada Sl. Broda i Brodsko-posavske županije, predsjednik Tenis kluba invalida Kobre član Veterana domovinskog rata Brodsko-posavske županije. Odličje je dobio za nesebično zalaganje za bavljenje sportom osobama s invaliditetom, osobito invalida Domovinskog rata,  ali i  svim drugim sportovima i skrb o braniteljskoj populaciji i njihovoj društvenoj uključenosti u sportska i druga događanja grada i županije, gdje je invalidski sport uzdigao na najvišu razinu u Brodsko-posavskoj županiji.

 

Mato Opačak

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se