Kamion mješalica jutros umalo samljeo automobil u Varaždinu

26 Listopad 2017

Varaždinsko križanje Međimurske i Koprivničke ulice danas je prijepodne opet bilo poprište teške prometne nesreće, koja je samo pukom srećom rezultirala tek materijalnom štetom.  Na tom se križanju nedavno dogodila nesreća sa smrtno stradalom osobom, kada je na mopedistu naletio osobni automobil u trenutku kada semafori radi kvara nisu radili. Sada su semafori ispravni, međutim ovaj je put ljudska nepažnja skrivila nesreću u kojoj je srećom vozač automobila samo lakše ozlijeđen.

7

Oba su vozila stajala jedno kraj drugoga na križanju čekajući zeleno svjetlo na semaforu. Kada su počeli skretati ulijevo na kobnom križanju iz pravca Čakovca u smjeru Ludbrega, vozač kamiona mješalice iz lijeve kolničke trake skrenuo je u desnu počevši gužvati osobni automobil, čiji vozač više nije mogao kontrolirati pravac svog vozila. Nekoliko tona težak kamion naprosto ga je samljeo u desnu stranu te ga izgurao preko govoto pola metra viskog rizola na bočnu stranu prometnice. U ovom je trenutku na toj dionici otežan promet u pravcu Ludbrega a policijski očevid je u tijeku.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se