S7 Airlines od ove nedjelje iz Pule za St. Petersburg!

25 Svibanj 2018

S7 Airlines, član globalnog zrakoplovnog saveza oneworld®, najavljuje otvaranje nove izravne linije od Pule do Sankt Peterburgu od 27. svibnja 2018. godine.

Od Pule do St. Petersburga bit će moguće letjeti jednom tjedno - nedjeljom. Letovi kreću iz Pule u 10:10 i stižu u zračnu luku Pulkovo u 14:20 po lokalnom vremenu. Povratni letovi kretat će u 07:05 i stizati u Zračnu luku Pula u 09:15. Letovi do Moskve prometovat će se modernim i udobnim zrakoplovima Airbus A319.

«S7 Airlines uvijek nudi svojim putnicima nove mogućnosti za udobna putovanja. Putnici iz Pule mogu rezervirati let do Sankt Peterburg, odakle će moći putovati u druge gradove unutar ponude ruta S7 Airlinesa. Putnici iz Sankt Peterburga uživat će u izravnim letovima prema Puli, pogodnim kako za odmor na plaži, tako i za one koji preferiraju putovanje namijenjeno posebnim izletima i aktivnim zabavama ", izjavio je Igor Veretennikov, glavni komercijalni direktor S7 Grupacije.

maxresdefault

Zrakoplovne karte se mogu kupiti na www.s7.ru putem iPhone aplikacije ili aplikacije za Android te u bilo kojem S7 prodajnom uredu. Također točne informacije o letu, rezerviracija i kupnja karata može se obaviti pozivajući Kontakt centar na 8 800 700-0707 (besplatno za Rusiju).

Danas S7 Airlines ima najnoviju i jednu od najmodernijih flota na ruskom tržištu zrakoplovnog prijevoza. Sve letove provode zrakoplovi vodećih svjetskih proizvođača.

S7 Airlines je među prvih 100 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki i treće mjesto u Istočnoj Europi, kako je naznačeno od strane mjerodavnog međunarodnog rejtinga Skytrax.

S7 Airlines je među prvih 5 najuglednijih ruskih tvrtki u 2017. godini, a četvrti među najpoželjnijim ruskim poslodavcima.
S7 Airlines dobitnik je nagrade za vodeću sigurnost u kategoriji "Sigurnost prijevoza: sigurni let ".
Zrakoplovni prijevoznik je član S7 Grupacije.
U 2017. godini članovi Grupacije prevezli su više od 14,2 milijuna putnika.

s7 airlines

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se