Ispiši ovu stranicu

Jurica Popović: diskografski ugovor za strano tržište

28 Srpanj 2017

Jurica Popović je potpisao ugovor s brazilskom diskografskom kućom “Loving Records” iz Sao Paula za deep house projekt El Croata!

Prvi single upravo je objavljen.
Na današnji dan, točno prije godinu dana je objavljen prvi od četiri singla El Croate za domaće tržište, kao da je neka simbolika umješala prste.
Slijede dogovori oko drugih singlova i razrada strategije djelovanja. Brazilci su kao prvi singl objavili pjesmu “Better” koja je inspirirana britanskim Modsima (životni stil), subkulturnim pokretom koji se 1960-tih pojavio u Londonu i od tamo se proširio diljem Europe, pa tako do Zagreba i Hrvatske.

“Kao vrlo mlad, htio sam udahnuti dah života londonskih ulica toga doba. Britanski Modsi, čije je obilježje bila talijanska moda,
kišne kabanice i neizbježne Vespe, bili su najbliži mome senzibilitetu.
Cijelo to glazbeno – modno okruženje mi je u velikoj mjeri usmjerilo život. Ovaj video je posveta vremenu „ljepše prošlosti“, prožet nostalgičnim ehom Mods pokreta. Istovremeno je glazbeno smješten uz „sve što vole mladi“. – kaže Jurica Popović.

Izvor: medjimurjepress.net

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se