Skidanje i ponovno stavljanje okova na hrvatski narod

17 Travanj 2018

Uvjeravali da će suđenja biti poštena i transparentna.Nebrojno puta u prošlosti ti instrumenti tuđe vlasti su nas dovodili do sustavnog iseljavanja, odlaska mladih kadrova u tuđe zemlje trbuhom za kruhom, masovnog uništavanja znakova prošlosti jednog naroda i to smo preživjeli. Naša draga Zemlja Hrvatska je predugo grcala i jedva plivala u krvi naših vojnika koji su se sa srcem borili za nju, a ne za domaće lopove probisvijete i političare koji ju nisu znali cijeniti a i danas je ne cijene a kamoli da je vole i poštuju. Rasprodaja zemlje i njezinih prirodnih bogatstava, prodaja i propast tvornica samo s jednim ciljem da se dođe do jeftine radne snage svodi se na ponovno postavljanje okova. Forsiranje ulaska u EU bez pravih ciljeva i pravilno postavljene zaštite naših ljudskih resursa i prirodnih bogatstava dovodi nas u robovlasnički položaj. Svi vlastodršci koji su u prošlosti gospodarili Našim narodom i našom prelijepom zemljom imali su za cilj izbrisati Nas kao Narod te sva bogatstva uzeti sebi.Nisu uspjeli nas uništiti ali današnja politička klika i to sastavljena od naših ljudi će uspjeti, jer je njima samo bitno njihovo novostečeno bogatstvo, a za zemlju i narod nije ih briga. Ne mogu se oduprijeti dojmu da današnji vrli političari nisu razmišljali o svojoj djeci i njihovoj lozi koja će u Narodu ostaviti stigmu lopova i kradljivaca a ne poštenih Hrvata koji žele samo jednu stvar -  a to je da žive na miru i od svog rada.

 

Nenad Mišić

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se