Ispiši ovu stranicu

Holi run&fest oduševio!

15 Svibanj 2018

12. svibnja HOLI RUN & FEST ponovno je dokazao je da je jedan od napozitivnijih događanja u Zagrebu. Definitivno je najšareniji s obzirom da su holi boje najprepoznatljiviji element cijele utrke i zabave.

Svake godine sudjeluje sve više rolera i trkača, a posebno osoba sa invaliditetom. HOLI RUN&FEST uvijek naglašava da smo svi ravnopravni i slavimo pokret, pozivamo na kretanje u prirodi i na ples.  

Uvijek humanitaran, ove godine HOLI RUN&FEST poklonio je besplatne ulaznice svim osobama s invaliditetom koju se sudjelovale još u većem broju, a od toga veliki broj onih sa oštećenjem sluha.

Izdvajamo: Ove godine su mladi sudionici oduševili sa prekrasnim pozitvnim riječima koje su uputili svojim mladim vršnjacima, a oni su ih nagradili velikim aplauzom i podrškom.

12

HOLI RUN&FEST zabava je za sve uzraste, obitelji s djecom, starije i mlađe, utrka u kojoj se mjeri zabava, a ne vrijeme i na kraju koje su svi zajedno plesali uz poznate DJ-eve - Antonia, Josha Somena i Kostu Radmana!

Ovim događanjem Zagreb se je ponovno svrstao među najveće svjetske metropole koje su poznate i popularne po događajima u bojama.

Tko jednom dođe na HOLI, uvijek želi ponovno HOLI!   

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se