Dinamo - Rijeka

10 Kolovoz 2017

U petak će biti održana utakmica između Dinama i Rijeke. U prodaji je ostalo još samo dvjestotinjak karata. Utakmica će biti održana na Rujevici, uz pojačan policijski nadzor tijekom utakmice a također neće biti točenja alkoholnih pića u zoni stadiona. Mjere su to opreza zbog utakmice visokog sigurnosnog rizika. Ulazi na stadion otvaraju se u 17:30 h, a navijači se mole za suzdržavanje od svih oblika vrijeđanja na nacionalnoj, rasnoj ili vjerskoj osnovi jer će sva kršenja pravila dovesti do prijašnjeg završetka ili čak neodržavanja utakmice.

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se