Kazneno prijavljen zbog podmetanja požara: imao je nesporazum s djevojkom

10 Rujan 2017

Ivo Cagalj/PIXSELL

Muškarac (29) za kojeg se sumnja da je u četvrtak navečer podmetnuo požar u mjestu Krilo Jesenice kod Omiša priveden je jučer Općinskom državnom odvjetništvu. Mladić je uhićen iste večeri kada je i podmetnuo požar, a kako doznaje Slobodna Dalmacija istražiteljima je prvo rekao da je to napravio zbog nesporazuma s djevojkom, da bi tu priču potom demantirao. Isti izvor doznaje da se mladić prije nekoliko dana vratio s broda, a mještani otkrivaju da mu to nije prvi put da pali.

Protiv muškarca je podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Izvor: vijesti.hr 

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se