Zagreb: Otvorila se rupa na Remetinečkoj cesti

18 Rujan 2017

Niti mjesec dana nije prošlo od radova na Remetinečkoj cesti u Zagrebu, a promet je već usporen zbog poprilično velike rupe koja se otvorila na istom dijelu koji je obnavljan krajem kolovoza.

Automobili koji na Remetinečku cestu dolaze iz smjera zagrebačkog rotora primorani su penjati se na nogostup kako bi izbjegli oštećeni dio.

Remetinečka cesta od ulice XIII Savski gaj do kućnog broja 122 zbog radova je bila zatvorena do 2. rujna, kada se vozilo obilaznim putem. Od završetka radova prošlo je dakle tek 15-ak dana pa se postavlja pitanje što se točno dogodilo da već sada radnici moraju ponovno izlaziti na teren (ekipa koja će se pobrinuti za rupu na terenu se pojavila oko 11.30 sati).

Ovo pitanje postavili smo prvo "Zagrebačkim cestama", gdje su nam objasnili da su radovi u kolovozu bili radovi na izgradnji javnog kanala za koje su odgovorni u "Vodoopskbi i odvodnji".

"Ne možemo prejudicirati razloge"

Iz "Vodoopskrbe i odvodnje" poručili su nam kako su oni bili investitor radova na izgradnji javnog kanala u Remetinečkoj cesti, kao i da su odmah po dojavi o oštećenju kontaktirali izvođača s kojim je obavljen uviđaj, a nakon čega su pokrenute i aktivnosti za sanaciju.

"U ovom trenutku ne možemo prejudicirati razloge zbog kojih je došlo do navedenog oštećenja, no razvidno je da su se zbog jakog inteziteta oborina u proteklom razdoblju i kratkog vremenskog roka izvođenja samih radova (zbog važnosti Remetinečke ceste) dogodila slijeganja asfaltnog sloja", poručili su iz Vodoopskrbe i odvodnje i dodali kako bi sanacija, ukoliko to budu dopuštali vremenski uvjeti, trebala biti gotova sa sutrašnjim danom (utorak).

Zato za sve one koji će prolaziti navedenom rutom i dalje vrijedi upozorenje da budu na oprezu.

Izvor: dnevnik.hr 

Neno H

Molimo Vas da se prilikom komentiranja članaka pridržavate Internet bontona, odnosno da poštujete tuđe mišljenje te da vam kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste. Svako kršenje pravila komentiranja rezultirati će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja.

HR News

HRnewHR logo

HR News je neovisni istraživački portal u vlasništvu fizičke osobe. Svi objavljeni članci činjenično su potkrijepljeni dokazima. Svaki autor osobno odgovara za iznesene neistine suprotno objavljenim Uvjetima korištenja i stavci o odgovornosti.

Web stranica HRnews.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice HRnews.hr kliknite na Slažem se